Pentru imbunatatirea experientei de navigare www.bebe-bubu.ro folosește cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Inchide

1.RETURNAREA PRODUSELOR IN MAXIM 10 ZILE

Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, aprobata prin Legea 51/2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului",

Notificarile vor fi facute in scris catre SC BEBE BUBU BOUTIQUE SRL la adesa Soseaua Iancului nr.128, sector 2, Bucuresti sau prin e-mail la adresa office@bebe-bubu.ro

Produsul se returneaza in ambalajul original, sigilat, fara deteriorari, impreuna cu factura si garantia acestuia, la sediul SC BEBE BUBU BOUTIQUE SRL din Soseaua Iancului n.128, sector 2, Bucuresti. Returul se face prin curier cu confirmare de primire.

Cheltuielile cu returnarea produsului vor fi suportate de catre cumparator conform art. 7 din OG nr 130/2000.

Dupa receptionarea produsului returnat si constatarea de catre SC BEBE BUBU BOUTIQUE SRL ca acesta nu a suferit deteriorari si este in ambalajul original, conform legislatiei in vigoare, contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului suma urmand a fi returnata in contul cardului utilizat. Nu se va rambursa contravaloarea transportului.

Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art .10, litera C din O.G.130/2000) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid - hrana bebelusi (lapte, piureuri, sucuri,etc.) , produse de igiena intima si produse care vin in contact cu mucoasele (de exemplu: pompe san, protectii mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, canute bebe, jucarii dentitie, chiloti de unica folosinta, bustiere si sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, etc.)

Aceasta notificare nu este valabila pentru persoanele juridice si nici pentru cazul cand produselor sunt comandate, platite si ridicate din magazinul Bebe Bubu Boutique

Produsele ce urmeaza a fi returnate trebuie sa nu fie purtate, folosite, uzate si trebuie sa fie returnate cu ambalajul intact/nedeteriorat!

Produsele comandate si livrate dar nereceptionate de Cumparator datorita variilor motive ce tin doar de acesta si vor fi returnate Vanzatorului de catre curier ca refuz de primire la livrare: Cumparatorului i se vor returna banii platiti mai putin costul transportului si comisioanele procesarii platii.

2.RETURNAREA PRODUSELOR CARE BENEFICIAZA DE GARANTIE SI PREZINTA DEFECTE

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare (legea 449/2003) si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul produselor vandute si livrate de WWW.BEBE-BUBU.RO, certificatele de garantie sunt emise direct de producator sau distribuitorul autorizat pe Romania.

La livare veti primi pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie. Garantia produselor achizitionate de la partenerii nostri este asigurata de catre partenerul care a vandut produsul sau de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe office@bebe-bubu.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.