Pentru imbunatatirea experientei de navigare www.bebe-bubu.ro folosește cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Inchide

Produsele ofertate de partenerii din BEBE BUBU BOUTIQUE pot fi platite prin urmatoarele metode: Card online, OP, numerat sau card in magazine, ordin de plata sau ramburs.

Plata in numerar la ridicarea produselor din magazin.

Plata cu numerar se face in lei, integral,  la ridicarea produselor de la sediul BEBE BUBU BOUTIQUE. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau pe mail a comenzii.

Plata folosind cardul la ridicarea produselor din magazin.

La ridicarea produselor de la sediul BEBE BUBU BOUTIQUE, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau pe mail a comenzii.

Atentie!

In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, BEBE BUBU BOUTIQUE.ro foloseste  platforma PlatiOnline.ro.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca OnlinePay.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PlatiOnline.ro.. WWW.BEBE-BUBU.RO nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de BEBE BUBU BOUTIQUE, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Nume firma: BEBE BUBU BOUTIQUE SRL

Cont lei : RO07RZBR0000060016498706 ; deschis la RAIFFAISEN BANK Sucursala Bucur Obor

Cod unic inregistrare: RO32779740

Plata ramburs in numerar la primirea  coletului

Plata ramburs in numerar se face in lei, integral,  la primirea coletului prin curierul nostru. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii la plasarea ei, confirmarii telefonice sau confirmarii pe mail.